Array
(
    [0] => 1289
    [1] => 1418
    [2] => 1261
    [3] => 154
    [4] => 152
    [5] => 150
    [6] => 148
    [7] => 146
    [8] => 144
)
12611289
. Diamond White . 2017.03.20

藍光美白前要check清楚

藍光美白牙齒唔係話做就做,進行療程前一年內有洗牙及徹底檢查牙齒就可以確保藍光美白效果更顯著,亦都保障客人嘅健康! 客人Kitty:「上次同班姊妹一齊去做藍光美白牙齒,同治療師分析完牙齒狀況後先發現我哋各人都有啲牙齒問題,要處理好哂先可以進行療程。」 無錯!為咗你嘅健康,唔好貪一時心急而趕住做藍光美白療程,如果本身有蛀牙及牙周病,一定要治療好先做療程呀。
  • 上一篇:

    【美白牙齒檔案】
    2016.12.28
    有輕度四環素就白唔到?
    有輕度四環素牙齒做唔到藍光美白療程?其實只要有耐性Diamond White 一樣幫到你! 客人Karen:「一直受四環素牙齒困擾,喺Diamond White 做完第5次療之後,牙齒變為輕度四環素顏色, 效果令我好surprise!」 無錯!只要有恆心,輕度四環素牙齒都有機會變白!根據Diamond White 統計,輕度四環素牙齒中有85%嘅人只要持續進行藍光美白療程,都可以有明顯美白效果,所以想有潔白亮麗嘅牙齒就要畀多啲耐性喇!
  • 下一篇:

    【真實個案】
    2016.12.21
    做陶瓷牙套前最好先美白牙齒?
    開心時情不自禁露齒笑是人之常情吧!但對於跌崩門牙的朋友來說,是一件難為情的事呢!最近有位年輕男士顧客正因為踢足球不小心「踩波車」跌倒在地,門牙即時跌崩,牙醫要幫他杜牙根再補牙,但牙色已變灰黑色了。為了往後幾十年的儀容美觀,他決定做陶瓷牙套。陶瓷牙套原來是根據牙齒原本牙色而做,所以聽了身邊空姐朋友建議下先做藍光美白牙齒療程。為了得到更好效果,二話不說上來Diamond White體驗第一次40分鐘藍光美白牙齒療程!想不到,第一次療程已經白了8個色階!他非常滿意比以前更亮麗的笑容呢!